top of page
IMG_9592
IMG_3264
Brødrene_Tandberg
DSC_0358
IMG_2764

Om Tandberg Eiendom

Tandberg Eiendom AS eier, forvalter og utvikler eiendom i Asker og Oslo.
Tandberg Eiendom AS er et eiendomsselskap med sine røtter i Asker. Firmaet er familiedrevet og eies 100% av familien Tandberg. Selskapet eier, utvikler, forvalter, drifter og leier ut eiendom som omfatter handel, kontor, lager, bolig og parkering.
Selskapet ble etablert på slutten av 1970 tallet da Ingunn Tandberg startet import av tekstiler fra Østen og kleskjeden Madam Blue vokste frem. På det meste besto kjeden av 18 butikker i Østlandsområdet og hadde over 100 ansatte. Selskapet drev også som grossist under morsselskapet Blue Dress og designet selv majoriteten av kleskolleksjonen. Design, administrasjon, lagerhold og all distribusjon skjedde fra hovedkontoret på Billingstad. Overskudd fra Madam Blue / Blue Dress ble fortløpende, fra midten av 1980 årene, investert i bygårder og forretningslokaler i Oslo og etter hvert i Asker. Slik vokste Tandberg Eiendom frem til det selskapet det er i dag.
Tandberg Eiendom har to avdelinger, en plassert i Asker og en i Oslo. Selskapet har en eiendomsportefølje på rundt 100 000 kvm BTA.
bottom of page