top of page

Heggedal Torg, byggingen er godt i gang!

Våren 2018 startet byggingen av Heggedal Torg i hjertet av Heggedal. Heggedal Torg er planlagt over 2 byggetrinn. Byggetiden er estimert til 2,5 år, noe som vil si ferdigstillelse rundt årsskiftet 2020 / 2021 for trinn 1.

Byggetrinn 1 vil bestå av parkeringskjeller under bakken, pluss bygningene B2 og B3 over bakken. Bygningsmassen vil omfatte parkering, handel, kommunalt innbyggertorg og kontorlokaler, samt ca. 60 leiligheter.

Forhåndssalg av leiligheter starter våren 2019. Innflytting i disse er pt. estimert til 4. kvartal 2020 for B3 og 1. kvartal 2021 for B2.

Byggetrinn 2 vil bestå av bygningene B1 og B4 over bakken. Her vil det også komme handel, kontorer og ca. 60 leiligheter. Igangsettelse er ikke bestemt enda, men det jobbes mot at byggingen av byggetrinn 1 og 2 vil skje med kontinuitet.

Sålen til parkeringen støpes.

Blant tilbudene til besøkende er det allerede nevnte Innbyggertorget, vinmonopol og spennende detaljhandel.

Det er planlagt for leiligheter i varierende størrelse. Bygningenes flotte og særegne utforming med avsluttende saltakskonstruksjon åpner for en spennende og hyggelig atmosfære både ute og inne.

bottom of page