top of page

Heggedal Torg- trinn 2 kommer for salg!

Salgssuksessen fortsetter i Heggedal med salg av Heggedal Torg trinn 2 i november 2019! Salget av Heggedal Torg har gått over all forventning og på byggetrinn 1 er over 70% solgt. Nå kommer byggetrinn 2 med omlag 60 nye leiligheter for salg i november 2019. Hele torget skal bygges ut med ca. 20 butikker og nærmere 120 leiligheter totalt. Prosjektet får også et kommunalt Innbyggertorg, stort parkeringsanlegg og flere flotte og spennende uteområder. Nå kan du bli med på utviklingen av et helt nytt lokalsentrum i Asker. Registrer din interesse på www.heggedaltorg.no i dag så holder du deg oppdatert om prosjektet.

Heggedal Torg får en fantastisk utsikt mot Gjellumvannet og Kistefossdammen med tur- og bademuligheter om sommeren og flotte skiløyper på vinteren. I Heggedal er det et bredt servicetilbud med dagligvarebutikker, kafeer, frisør og restauranter. Prosjektet ligger sentralt med gangavstand til det meste du trenger i hverdagen. Det er kun tre minutters gange til Heggedal stasjon og toget som tar deg videre til Asker, Oslo og Drammen.

Vi sees i Heggedal!


bottom of page